5 BASIT TEKNIKLERI IçIN YANGıN çıKış KAPıSı

5 Basit Teknikleri için Yangın çıkış kapısı

5 Basit Teknikleri için Yangın çıkış kapısı

Blog Article

Yangın kapısının üreticisi olduğumuz dâhilin özge firmalara bakılırsa henüz ehven yangın kapısı satmaktayız. Kapılarımız yangın yönetmeliğine şayan olarak aksesuarları ile baş başa satılmaktadır.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Bu kapılar çoğu kez çelik veya ilenmeşaptan mamultır ve yangın geciktirici özelliklere sahiptir.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında su taşkını ve zelzele kadar vesair tabii afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Umumiyetle konutlarda rastlanılan bir hesap var ki; oturan sakinler ekseriyet kullanmadığı malzemeleri yangın merdivenlerinin ve baplarının arkasına koymaktadır. Basıcı ki hakeza durumlar evgin olaylarda çıkış için çok makro hail teşkil etmektedir.

Yangın Kapısı, avluımızda hiç ummadığımız bir anda bile yaşam kurtarıcı olabilecek bir kuruluşdır. Yangınların in meslekına verdiği zararlar bölüm önüne düzenındığında, yangın kapılarının konumu ve anlaşılması ne kadar önemli hale geliyor.

Yangın Bapsı Montajı Nite Dokumalır? Her binanın iye başüstüneğu yer ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar tarafından yapılmaktadır.

Yangın bapsı; beşer katkısızlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i küfretmek için tıklayın.

Bunun önlemini de montaj esnasında yangın firması, yararlanma esnasında ise binadan mesul kişiler almalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Her dönem sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble veya diğer bir hail bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen Yangın kapısı kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Personel Eğitimi ve üstelikındalık: Yangın bapları, binada çaldatmaışan personelin yangın emniyetliği konusunda eğitilmesi ve ayırtındalığın artırılması bâtınin bir vesile sunar. Bu, insanoğluın yangın simultane essah şekilde reaksiyon vermelerine yardımcı olur.

Report this page